Rekli su…

Kupila sam knjigu, pročitala je i dajem svaku pohvalu. Koraci su ostvarivi po mome mišljenju. Smatram da onaj tko dođe do koraka kada se uštedi za tri mjeseca života, da je već jako puno napravio u svome životu.
– Irena, Zagreb

U dvije i pol godine otplatio sam kredit za auto, nenamjenski potrošački kredit, dug na revolving kartici, minus na tekućem računu i skoro polovicu kredita za adaptaciju stambenog prostora.
– Stjepan, Zagreb

Iako kao i obično pomalo rezervirani na razne ponude kojima nas obasipaju sa raznih strana, kada smo vidjeli Vašu web reklamu za ovu knjigu, odlučili smo “investirati u budućnost” i kupiti knjigu. Knjiga nas je oduševila, i potaknula i nasmijala i uistinu ispunila i više od naših očekivanja, tako da je sad dalje preporučujemo prijateljima i rodbini. Pišete, jasno, rječnik vam je zanimljiv i čitatelju razumljiv, sadržaj se lako prati i što je posebno važno smatramo ga iznimno korisnim ljudima. A bome čitanjem knjige pala je i jedna ideja, koja nas je motivirala da vam se javimo…
– Viktorija, Zagreb

Zahvaljujem na brzoj isporuci! Oprema, izled i cjelokupni design – vrhunski, profesionalno i vrlo atraktivno – jednom riječi Maibach… Tako se to radi, tko sa Sanjinom sadi! Vrijedi svake lipe koju sam izbrojao poštaru.
– Ivan, Zadar

Apsolutno potpisujem da mi je knjiga već donijela i uštedu i zaradu. Također primjećujem prilike s većom oštrinom nego prije. Zahvaljujem se naravno i svom “dobrom nosu” s kojim sam odmah znao da knjigu trebam istog časa kupiti.
– Leon, Zagreb

U školi Vas uče svašta ali da budete financijski inteligentan to nikako zato moja djeca imaju redovite sate iz Vaše knjige i neću dozvoliti da naprave iste greške kao ja. Još jednom BRAVO MAJSTORE!!
– Vedran, Metković

Kada sam prvi puta vidio vaš web-site mislio sam da to mora biti neka muljaža ali nije mi nešto dalo mira pa sam ipak naručio, više onako iz zezancije. Nakon što je pročitao imam samo dvije riječi: hvala! Da u cijelom životu trebam pročitati samo jednu knjigu ovo bi bila ta!
– Robert, Rijeka

Pročitala sam knjigu, oduševila se, pokušala primjeniti savjete i začudila se da to zaista funkcionira. Po mom novom proračunu ja ću u roku dvije godine biti potpuno financijski slobodna. Hvala!
– Dragana, Rijeka

Čitajući tvoju knjigu bezbroj puta postao si članom obitelji, na neki način.
– Sanja, Kutina

Upravo sam završila s čitanjem Vase knjige i zaista sam oduševljena. Jedna sam od rijetkih osoba koje nemaju dugova i do mnogih stvari koje sam pročitala u Vašoj knjizi sam već i sama bila došla. Čitam sve sto mi padne šaka iz područja financija i mislim da je ova knjiga pravi mali dragulj, prilagodjena nama i našem mentalitetu, lako razumljiva (onima koji zele razumjeti) i vrlo poučna. p.s. Sutra stavljam na prodaju svoju kolekciju Robera Kiyosakija, više mi ne treba.
– Sanda, Pula

Naručila sam knjigu jer me interesiralo kako to da Sanjin može vratiti novce svakome tko mu vrati knjigu nazad. Sada kada sam pročitala knjigu znam zašto je to tako. Knjiga je toliko korisna da je nikada ne bi vratila!
– Nada, Dubrovnik

Prije nekoliko dana naručio sam vašu knjigu koju sam nevoljko primio od poštara kada sam pomislio da plaćam za jošš jednu u nizu knjiga koje obećavaju bogatsvo i bajan žživot… Pročitao sam knjigu od korice do korice i uistinu sam bio zadovoljan onim što sam pročitao. Vaššu ću knjigu iskreno preporučiti prijateljima i poznanicima jer sam uistinu zadovoljan. Nisam požalio niti jedne kune!
– Ivan, Županja

Neizmjerna Vam hvala na Vašem doprinosu onome o čemu do sada nitko nije progovorio.
– Ljerka, Zagreb

Iznenađen sam jednostavnošći izlaganja u tekstu, sve “teče” lagano u um, jednostavan riječnik itd. (kao da ste oduvijek pisali za čitaoce). Za pohvalu je i knjiga: debele korice, sadržaj, kvalitetan papir (ozbiljan i kvalitetan pristup čitaocu, niste “škrtarili”).
– Željko, Zagreb

Jučer sam se napokon dočepao tvoje knjige i mogu ti reći da bi ti trebali dignuti spomenik, svaka čast.
– Dragan, Buje

Sanjinovi koraci su nam promijenili život. Ušteda na kamatama je velika ali to nije ništa u usporedbi sa mirom i sigurnosti koju smo dobili.

- Marin, Split

Iz medija

U općoj krizi poslovanja, kreditnih zaduženja i gubitka posla, Sanjin Frlan pokazao je da ne samo teorijom već i praksom da s poduzetničkom idejom, može se osigurati pristojan život.
NOVI LIST

Sanjin Frlan, ekonomist iz Rijeke pomaže drugima da isplivaju iz dugova i dožive financijsku neovisnost.
DNEVNIK NOVA TV

I još se u jednome slažem s čovjekom – stvarno vam ne treba ni “fax” ni iznadprosječni IQ da biste zarađivali barem duplo više nego što sada zarađujete. Knjigu svakako preporučam!
METRO

Sanjin Frlan, financijski čudotvorac iz Rijeke
SLOBODNA DALMACIJA

Sanjin Frlan je svoja iskustva napisao u knjizi koja je postala najprodavanija knjiga putem interneta u Hrvatskoj.
NOVI LIST

Pogledajte ”Oprah Show”. Ugostila je stotinu financijskih savjetnika, ali Sanjin Frlan jedan je u Hrvatskoj.
B92

Kako izbeći gubitničke greške, šta je porez na glupost i kako stvoriti sopstveni fond za crne dane, samo su neka od pitanja na koje Frlan daje odgovor
POLITIKA

Povjerenje izdavača u knjigu toliko je da po prvi puta u hrvatskoj povijesti kupcima daje 365-dnevnu bezuvjetnu 100% garanciju.
MONITOR.HR

Iako je ovo pisao Hrvat, dakle za nas, stranac, prepoznala sam u ovome i kineski problem, zapravo svjetski. Autor se zove Sanjin Frlan. Nakon pet godina istraživanja, stotina pročitanih knjiga i tisuća pregledanih internetskih stranica, kao stručnjak za osobne financije, Frlan predlaže nekoliko jednostavnih koraka do financijske neovisnosti.
CHINA INTERNATIONAL RADIO

© Sanjin Frlan 2018    |    TOTALNA FINANCIJSKA TRANSFORMACIJA